Hirdetés

digitalisfoto.lap.hu / Fotókidolgozás

Fotókidolgozás

Professzionális fotólabor

Digitális és Analóg fotókidolgozás, Névjegykártya, Naptárkészítés, Esküvõi meghívók

A Sootersnél választhatsz többféle digitális fotókidolgozási lehetőségből: 3 féle prémium fotópapírral dolgozunk, és akár 8 méretben el tudjuk készíteni képeidet! Minden fényképet mérettől függetlenül prémium fotópapírra nyomunk, és ingyenes képkorrekciót is biztosítunk, hogy képeid a lehető legjobb minőségűek legyenek. Képeidet már 19 Ft-tól elkészítjük, de választhatsz fotócsomagjaink közül is!

Magas minőségben vállaljuk fotók, fotókönyvek, gicleé és fine art fotókönyvek nyomtatását. Az elkészült anyagok kötését, díszcsomagolását, keretezését, paszpartúzását, kasírozását, plexi fotó készítését, továbbá az anyagok digitalizálását és retusálását. Belföldre és külföldre egyaránt szállítunk. Nézze meg weboldalunkat.

Rendelj fényképeidből valódi fényképeket minőségi fotópappírra! On-line szolgáltatásunkkal ezt könnyedén megteheted! Tölts fel akár több száz képet is egyszerre oldalunkra és rendeld meg fényképeidet kedvezményes árakon! Valami különleges ajándékot szeretnél?! Rendelj fényképeidből egyedi fényképes ajándéktárgyakat! Fényképes bögre, puzzle póló, plüss mackó! Csak a fantáziád szab határt!

Online képrendelés a Molnár Fotónál! Digitális fényképezőgéppel készített képeidből könnyedén papírképet rendelhetsz, melyet 1 napos határidővel vállalunk! Regisztrálj oldalunkon, töltsd fel képeidet, majd válaszd ki a kívánt szolgáltatást! Akció: Interneten leadott rendeléseit 3 munkaórán belül elkészítjük!

Meghatározás:

Digitális fényképezőgépek, objektívek, közvetlen kiegészítők bemutatói, hírek, tesztek, gyártók linkjei, kedvcsinálónak fotózással foglalkozó hobbi-, amatőr és profi fotósok weboldalai, ingyenes feltöltési lehetőséggel rendelkező galériák.

Digitális fényképezőgépek, objektívek, közvetlen kiegészítők bemutatói, hírek, tesztek, gyártók linkjei, kedvcsinálónak fotózással foglalkozó hobbi-, amatőr és profi fotósok weboldalai, ingyenes feltöltési lehetőséggel rendelkező galériák.

Szponzorált hirdetések


Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fotókidolgozás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés 
<